2022. évi Tudományos Diákköri Konferencia eredmények

A 2022. évi Tudományos Diákköri Konferencián több szakkollégista indult, akik szép eredményt értek el. Idén összesen 16 tagunk és jelöltünk vett részt, akik a következő helyezést érték el.

Pósán Patrik I. helyezést és ÉMK Dékáni különdíjat nyerte el a "Térinformatikai rendszerbe integrált közúti vasúti pálya - infrastruktúra nyilvántartás fejlesztése Excel környezetben" című dolgozatával. A munkája ide kattintva tanulmányozható.

Olosz Adél I. helyezést ért el a "Osztószigeti ferdekábeles gyalogoshíd feszítési sorrendjének vizsgálata" című dolgozatával. A dolgozata ide kattintva tekinthető meg.

Sajti János I. helyezést ért el a "A látens hőáram átviteli együtthatójának szezonalitás vizsgálata örvény-kovariancia mérések alapján" című dolgozatával. Dolgozata ide kattintva tanulmányozható.

Gazda Fanni II. helyezést ért el a "Csapadék-lefolyás modellezés a Rinya-patak vízgyűjtőjén" című dolgozatával. Dolgozata ide kattintva érhető el.

Kiltz Boldizsár Dániel II. helyezéstnyerte el a "Visnyeszéplak ásott kútjainak hidrogeológiai vizsgálata" című dolgozatával. A munkája ide kattintva tanulmányozható.

Nyiri Emese II. helyezéstnyerte el a "A Felső-Duna régmúlt szabályozásainak hatásvizsgálata 1D morfodinamikai modellel" című dolgozatával. A munkája ide kattintva érhető el.

Pongrácz Dániel II. helyezést ért el a "Magyarországi gradiensmező meghatározása a GOCE műhold adatai és Eötvös-inga mérések alapján" című dolgozatával. Dolgozata ide kattintva érhető el.

Beke Zoltán III. helyezést ért el a "Magyarországi folyók műanyagszennyezésének vizsgálata" című dolgozatával. A dolgozata ide kattintva tekinthető meg.

Jáger Balázs III. helyezést ért el a "Falazott kő elemek közötti kapcsolat laboratóriumi vizsgálata" című dolgozatával. Dolgozata ide kattintva érhető el.

Szabó Bence III. helyezéstnyerte el a "Lánchíd lánclemezek korróziós állapotának elemzése" című dolgozatával. A munkája ide kattintva tanulmányozható.

Szalay Áron III. helyezést ért el a "Miskolc város kötöttpályás közlekedési rendszerének bevonási lehetőségei az agglomerációs vasúti személyszállításba" című dolgozatával. A dolgozata ide kattintva tekinthető meg.

Mirkó Anna Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék különdíjban és dicséretben részesült a "Levegőztetett homokfogók keresztmetszeti vizsgálata" című dolgozatával. Dolgozata ide kattintva érhető el.

Dicséretben részesültek Berky Boglárka Réka, Füssi-Nagy Regő, Kenderes Bence és Nagy Tímea

A fényképeket a Képítő Fotókör készítette el. További fotók itt érhetőek el. https://kepito.vpk.bme.hu/

Előző cikk Következő cikk