Szerkezetépítő Tagozat

Levelezőlista: szerkezetepito@zielinski.hu

Tagozatvezető: Pató Bálint Ferenc (pato.balint@zielinski.hu)

Gyűlés időpontja: szerda, 18.00, VPK B718

Szerkezetépítő Tagozat

A Szerkezetépítő tagozat a Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium legtöbb taggal rendelkező tagozata, amely ennek köszönhetően rengeteg, sokszínű programmal rendelkezik. Azok a hallgatók csatlakoznak a tagozatunkhoz, akiket érdekel a magasépítés, hídépítés, mélyépítés, építőanyagok, építéstechnológia, és egyéb szerkezetépítéssel kapcsolatos témák szakmai háttere. Minden félévben részt veszünk konferenciákon, szervezünk építkezéslátogatásokat különféle projektek mindenféle fázisaihoz, tartunk szakmai előadásokat és oktatásokat is.

Az elmúlt évek során több külföldi országba szerveztünk tanulmányi kirándulást. Így jutottunk el olyan helyekre, mint Bécs, Prága, Berlin, valamint Innsbruck és a Brenner bázisalagút építkezésének megtekintése. Továbbá tagjaink jelentős számban vesznek részt össz-szakkollégiumi tanulmányutakon, melyek érintették már Ausztriát, Szlovéniát, Olaszországot és Moszkvát is.

A szakmai programok mellett jó hangulattal, összetartó és egymást támogató társasággal és csapatépítésekkel várjuk az érdeklődőket.

A Szerkezetépítő Tagozat programjai: www.zielinski.hu/hu/rendezvenyek/korabbi-programjaink/szerkezetepito

Szerkezetépítő Tagozat

Előző cikk Következő cikk