Tagfelvételi tudnivalók

Az aktuális félév tagfelvétellel kapcsolatos határidőit az Aktuális hírek között keresd!

Ha érdeklődsz az Építőmérnöki Szakkollégium programjai iránt, akkor tájékozódj a honlapunkon és a Facebook oldalunkon. Ha szeretnél Te is szakkollégista lenni, akkor írj a jelentkezes@zielinski.hu e-mailcímre, vagy bármelyik elnökségi tagnak. A félév elején több rendezvényre is ki fogunk települni, ahol személyesen találkozhatsz tagjainkkal és jelentkezhetsz, ezekről a Hírek fülön és Facebook-on értesülhetsz.

A jelentkezést követően a jelölt időszak vár rád, amely során megismered a szakkollégium működését, részt veszel programjainkon és betekintést nyerhetsz a szervezői feladatokba. A felvételről végső soron a tagozat vezetője dönt.

Ha még bizonytalan vagy a szakirányodban, akkor se aggódj! A tagozatok átjárhatóak, szakkollégistaként bármely tagozat programján részt vehetsz, sőt egyszerre több tagozat tagja is lehetsz. Ha nem vagy kollégista, akkor jelezd bármely tagunknak, hogy szeretnél részt venni egy gyűlésünkön és szívesen kérünk neked vendégkártyát. Taggá válásodat követően pedig már kérhetsz kártyát a gyűlések idejére. Hol találsz meg minket? A szakkollégium két helyiséggel rendelkezik, a Vásárhelyi Pál Kollégium A219-ben található a Mérnök Műhely, ahol a szoftveroktatások folynak, illetve a B718-as körhelyiségben tartja a többi tagozat a gyűléseit.