Mérnök Műhely

Bizottságvezető: Göde Viktória (gode.viktoria@zielinski.hu)

A Mérnök Műhely a BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium informatikai bizottsága, így legfőbb célunk, hogy megismerd és megtanuld használni az építőmérnöki gyakorlatban gyakran használatos tervező szoftvereket. Különböző kurzusokat szervezünk kezdő és haladó szinteken is, melyeknek célközönségei első sorban a Műegyetem építőmérnök hallgatói, de ugyanakkor oktatásaink nyitottak az egyetem bármely hallgatója számára.

Aktuális kurzusokat a Mérnök Műhely Facebook oldalán találhatod.

A kurzusokról általában

Minden kurzus ingyenes elsősorban minden Építőmérnöki hallgatónak. Amennyiben a minimális kurzus létszám nem éri el a megfelelő számot, úgy bármilyen BME hallgató részt vehet a kurzuson. A részvétel jelentkezéshez kötött és a Szakkollégium tagjai előnyt élveznek.

Alkalom & időpontok

Minden kurzus egyedi időpontban és alkalomszámmal kerül megtartásra, melyet a jelentkezésnél előre feltüntetünk. Jellemzően 6 - 8 alkalmas kurzusaink szoktak lenni, melyek kb. 1,5 óráig tartanak.

Felszerelés

Számítógépről / laptopról és egyéb informatikai eszközről (egér, billentyűzet stb.) a kurzus hallgatójának szükséges gondoskodnia. A szoftverek nagyrésze oktatási licenceszel igénybevető, melyet – bizonyos esetek kivételével, azonban ezt előre jelezzük -, kérjük az első alkalom előtt mindenki telepítsen a számítógépére.

szakkoli_studio_004