Jelentkezz még ma az Építőmérnöki Szakkollégiumba!

Tudj meg rólunk mindent! Tagfelvételi információk

A 2021. évi Tudományos Diákköri Konferencián több szakkollégista indult, akik szép eredményt értek el.

Tagjaink közül Négyesi Klaudia I. helyezést és Pro Progressio alapítvány különdíját nyerte el A csapadékintenzitás összegyülekezési időre gyakorolt hatásának vizsgálata csapadék-lefolyás modelle...

Békés, boldog karácsonyt, és eredményekben gazdag új esztendőt kíván a BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium!

Már-már hagyományosnak mondható, hogy részt veszünk a karácsonyi cipősdoboz akcióban. Idén is készítettünk néhány csomagot. Bízunk benne, hogy ajándékaink örömet fognak okozni a gyermekeknek. Mindenkinek további kellemes adventet és boldog ünnepeket kívánunk!

2021-ben is számos tagunk részt vesz a Tudományos Diákköri Konferencián. A konferencia 2021. november 16.-án (kedd) kerül megrendezésre, amely bárki számára látogatható.

Szakkollégiumunk tagjai az alábbi szekciókban és időpontokban mutatják be munkájukat:

  • Földtudományok és közlekedésépítőmérn...

A BME Zielinski Szilárd Szakkollégium a 2021-es őszi félévben is tagfelvételt hirdet. A szakkollégiumról, a tagozatainkról és a jelentkezésről általánosságban ezen az oldalon olvashatsz. Az eddigi programjainkról a Rendezvények / Korábbi programjaink fülre kattintva tájékozódhatsz.