Jelentkezz még ma az Építőmérnöki Szakkollégiumba!

Tudj meg rólunk mindent! Tagfelvételi információk

2023-ban is Várostervezési Napok Elindult a jelentkezés a 14. alkalommal megrendezésre kerülő Várostervezési Napokra. Itt jelentkezhetsz: Jelentkezési form

De mi is az a Várostervezési Napok?

A Várostervezési Napok (VTN) a Műegyetem szakkollégiumai által szervezett komplex, négynapos városterve...

Ahogy azt már sokan hallhattátok a törökországi és szíriai földrengéseknek több tízezren esetek áldozatául, illetve ennél is többen maradtak otthon nélkül.

A Zielinski Szilárd Szakkollégium szeretné támogatni a törökországi és szíriai mentőakciókat, ennek keretében összegyűjtöttünk néhány szervez...

A BME Zielinski Szilárd Szakkollégium a 2023-es tavaszi félévben is tagfelvételt hirdet. A szakkollégiumról, a tagozatainkról és a jelentkezésről általánosságban ezen az oldalon olvashatsz. Az eddigi programjainkról a Rendezvények / Korábbi programjaink fülre kattintva tájékozódhatsz.

Már-már hagyományosnak mondható, hogy részt veszünk a karácsonyi cipősdoboz akcióban. Idén is készítettünk néhány csomagot. Bízunk benne, hogy ajándékaink örömet fognak okozni a gyermekeknek. Mindenkinek további kellemes adventet és boldog ünnepeket kívánunk!

A 2022. évi Tudományos Diákköri Konferencián több szakkollégista indult, akik szép eredményt értek el. Idén összesen 16 tagunk és jelöltünk vett részt, akik a következő helyezést érték el.

Pósán Patrik I. helyezést és ÉMK Dékáni különdíjat nyerte el a "Térinformatikai rendszerbe integrált közú...