XI. Zielinski Szilárd Konferencia

  • Dátum: 2023. április 22.
  • Helyszín: BME K épület magasföldszint 79.

A Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium tagjai 2012 óta töretlen lelkesedéssel szervezik meg 11. konferenciájukat. A rendezvény célja, hogy az érdeklődők közelebb kerülhessenek az építőmérnöki szakmához, új, innovatív megoldásokat ismerhessenek meg és megfigyelhessék, hogyan reagál a szakma a társadalmilag érzékeny témákra. A szervezőgárda minden évben igyekszik ezen elveknek megfelelően összeállítani az előadások témáját és megkeresni a szakma neves képviselőit. Az előadások pont olyan sokrétűek, mint a szakkollégium névadójának, Zielinski Szilárdnak a munkássága, az összes építőmérnöki szakirányt lefedik, így bárki megtalálhatja a számára érdekes előadást.

Idén három szekcióval készültünk, ezek az "Az építőmérnöki lét végletei", a "Globális események hatása az építőiparra" és a "Diák" szekció.

  • További információk: Esemény a Facebookon

  • A konferenciához készült konferenciaközlemények kötete megtekinthető online is. A kötet Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata támogatásával valósult meg, „Egyetemek, főiskolák szakkollégiumainak működésére és fejlesztésük segítése céljából” című pályázati kategóriájában „A BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium 2022-2023. évi tehetséggondozási programja” című pályázat keretein belül.

Előző cikk Következő cikk