X. Zielinski Szilárd Konferencia

  • Dátum: 2022. április 23.
  • Helyszín: Helyszín: BME K épület magasföldszint 79. (Angol szekció: BME K épület magasföldszint 30.)

A Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium tagjai 2012 óta töretlen lelkesedéssel szervezik meg az idén 11 éves, a járványhelyzet miatt, azonban csak 10. konferenciájukat. A rendezvény célja, hogy az érdeklődők közelebb kerülhessenek az építőmérnöki szakmához, új, innovatív megoldásokat ismerhessenek meg és megfigyelhessék, hogyan reagál a szakma a társadalmilag érzékeny témákra. A szervezőgárda minden évben igyekszik ezen elveknek megfelelően összeállítani az előadások témáját és megkeresni a szakma neves képviselőit. Az előadások pont olyan sokrétűek, mint a szakkollégium névadójának, Zielinski Szilárdnak a munkássága, az összes építőmérnöki szakirányt lefedik, így bárki megtalálhatja a számára érdekes előadást.

Idén három magyar szekcióval készültünk, ezek a Zielinski szekció, a Zöldhullámos szekció és a Diák szekció. Emellett párhuzamosan egy angol nyelvű szekció is volt.

Köszönjük főtámogatóinknak, az A-Híd Zrt.-nek, a Moratus Szerkezetépítő Kft.-nek és a Mapei Kft.-nek, hogy hozzájárultak a rendezvény megvalósulásához!

Előző cikk Következő cikk